Merhum antrenör Rasim Yılmazdemir adına bu yıl 15’ncisi düzenlenen Veteranlar futbol turnuvası ikinci maçları oynandı. A grubu birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Sem-Mak:4 Bolu Birlik Et:0

Gecenin ilk karşılaşması Sem –Mak ile Bolu Birlik Et arasında oynandı. Sem-Mak, maçta golü erken bularak rahat bir karşılaşma olacağını göstermiş oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Bolu Birlik Et baskılı gözükse de Sem-Mak mücadeleyi 4-0 kazanmayı bildi.

Gençlikspor:2 1453 Osmanlı:8

Gecenin bir diğer karşılaşması ise 1453 Osmanlı ile Gençlikspor arasında oynandı. 1453 Osmanlı beklenmedik bir sürpriz yaparak farklı galip geldi. Gençlikspor’un defasındaki müdahaleler geç kalınca 1453 Osmanlıspor sahadan 8-2 galip ayrılan taraf oldu.

BESK:5 Özdemirler Ticaret:0

BESK rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyarak karşılaşmada üstünlüğü maç sonuna kadar bırakmadı. BESK sahadan 5-0 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Akay İNŞ Toar yapı:7 Köroğlu Beton.:2

Akay İnş. Toar Yapı farklı galibiyet aldı. Tecrübeli isimlerin yer aldığı takım rahat bir galibiyete imza attı. Köroğlu Beton oyuna adapte olmakta zorlanırken istek ve gol arzularının karşısında 2 gol buldular. Akay İnş. Toar Yapı maçı 7-2 kazandı.

Editör: TE Bilisim