Veteranlar futbol turnuvasında grup maçlarında yavaş yavaş sonuna gelinirken, A grubunda 8. hafta karşılaşmaları da yağan yoğun yağmura rağmen oynandı.

1453 Osmanlıspor:4 Birlik Et:2

Lider 1453 Osmanlıspor finale göz kırpıyor. Karşılaşmadan önce bir beraberliği olan ve yenilgi yüzü görmeyen 1453 Osmanlı, Birlik Et ile karşı karşıya geldi. Yağmur altında oynanan karşılaşmada Birlik Et rakibinden puan alıp ikinci tur için umutlanmak istiyordu. Oynadığı karşılaşmaları kaybetmeyen 1453 Osmanlı diğer karşılaşmalarda olduğu gibi rakibini 4-2 geçip puanını 22 yaparak liderliği sürdürdü.

BESK:9 Köroğlu Beton:2

BESK ile Köroğlu Beton arasında oynanan maçta sahanın ezici üstünlüğü BESK takımındaydı. İkinci turu garantileyen ve rahat karşılaşmalar oynayan BESK takımı Köroğlu Beton karşısında rahat bir galibiyet aldı. BESK karşılaşmayı 9-2 kazandı.

Sem-Mak:8 Karaköy Kooperatifi:1

Sem-Mak ikinci tur inadına devam ediyor. İlk 4’e kalmak için Karaköy Kooperatifi ile karşılaşan Sem-Mak rakibine oranla karşılaşmaya etkili başladı. Rakibinin oyununa karşılık vermek isteyen Karaköy Kooperatifi pozisyonlar bulsa da sonuç alamadı. 3 puanı çok isteyen ve rakibin kaybettiği maçtan sonra kazanarak ilk 4 için avantaj sağlamak isteyen Sem-Mak karşılaşmayı 8-1 kazanıp puanını 16 yapıp ilk dört için büyük bir avantaj yakaladı.

Akay İnşaat Toar Yapı:8 Özdemirler Ticaret:4

Akay İnşaat Toar Yapı ile Özdemirler Ticaret ile karşılaştı. Grubunda ikinci sırada bulunan ve ikinci turu düşünen Akay İnşaat Toar Yapı rakibini 8-4 geçerek puanını 21 yaptı.

Gençlikspor-Sümer Saray yarıda kaldı

Gençlikspor ile Sümer Saray arasında oynanan karşılaşma yarıda kaldı. Gençlikspor takımından bir oyuncu kırmız kartla oyun dışı kalırken hakeme fiili harekette bulunması sonrası maçın hakemi maçı tatil edip soyunma odasına gitti. Karşılaşmayla ilgili kararı tertip komitesi karar verecek.

Editör: TE Bilisim