Veteranlar futbol turnuvasında A grubunda 3.hafta karşılaşmaları ile yeni hafta start aldı. Lige takımlar giderek ısınırken oynanan karşılaşmalarda denk kuvvetli takımlar birbirlerine rakip oldu.

Karaköy Kooperatifi:2 Köroğlu Beton:1

Karaköy Kooperatifi ile Köroğlu Beton birbirlerine rakip oldu. Her iki takım orta saha mücadelesi ile karşılaşmaya başladı. Denk kuvvetlerin maçında galibiyeti çok istediğini gösteren Karaköy Kooperatifi, Köroğlu Beton karşısında karşılaşmayı 2-1 kazanarak turnuvada ilk 3 puanını almış oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü:6 Özdemirler Ticaret:5

Özdemirler Ticaret ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynana karşılaşma A grubunun çekişmeli geçen mücadelelerinden bir tanesine sahne oldu. Her iki takımda galibiyeti çok istedi. Karşılıklı atılan gollerin olduğu maçta karşılaşmanın sonunda rakibine 6-5’lik üstünlük kuran Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Özdemir Ticaret karşısında galip gelen taraf olarak 3 puanı aldı.

Akay İnşaat Toar Yapı:4 Sem-Mak:2

Akay İnşaat Toar Yapı ile Sem-Mak karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Akay İnşaat Toar Yapı hızlı başladı. Golü de bulan taraf oldu. Sem-Mak kalesinde golü görse de oyun disiplininden hiç kopmayıp mücadelesini gösterdi. Sahada daha tecrübeli olan Akay İnşaat Toar Yapı, Sem-Mak karşısında maçı 4-2 kazanarak puanını 9 yaptı.

1453 Osmanlı:3 Sümer Saray:1

1453 Osmanlı ile Sümer Saray karşılaşmasında her iki takımda mücadelesi ile ön plana çıktı. Karşılıklı ataklar içinde geçen müsabakada rakibine oranla biraz daha tecrübesini konuşturan 1453 Osmanlı, Sümer Saray takımını 3-1 geçmeyi başarıp 3 puanı aldı.

BESK:7 Bolu Birlik Et:5

Bolu Birlik Et ile BESK arasında çekişmeli bir karşılaşma oynandı. Karşılıklı atılan goller dikkat çekerken rakibine oranla daha tecrübeli olan BESK karşılaşmayı 7-5 kazanmayı bildi. Birlik Et ise mücadelesi ile alkış aldı.

Editör: TE Bilisim