Yemek yaptığı sırada, tavadaki alev alan yağın üzerine sıçramasıyla yandığı belirtilen kadın, yanarak hayatını kaybetti.

Haber: Oğuzhan Eke

Olay, Aktaş Mahallesi, Şht. Selen Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir sokakta, saat 16:30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evde tek başına yaşayan 68 yaşındaki Şükran Emre isimli kadın, yemek yaptığı sırada, tavadaki yağ alev aldı. Yağın üzerine sıçramasıyla alevler içerisinde kalan kadın, kendisini kapının önüne attı.

“DIŞARIYA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORDU”

Kapının önünde yardım çığlığı atan kadını fark eden çevredeki esnaf koşarak olay yerine gitti. O anlarda yaşananları anlatan bir esnaf, “Onun, ‘imdat, yardım edin’ lafına su bidonlarıyla koştuk. Döktük ama baya bir yanmıştı vücudu. Dışarıdaydı, dışarıya çıkmaya çalışıyordu. Kapının girişinde. Üstünde hala daha elbiseleri yanıyordu benim geldiğimde” ifadelerini kullandı.

Müdahale sırasında 112 Acil Yardım ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede, kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Emre’nin olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatılırken, 68 yaşındaki kadının sara hastası olduğu ve evin içerisinde yanan bir bölgenin bulunmadığı ileri sürüldü.

 

Editör: TE Bilisim