Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresinin yol bakım, onarım, altyapı güçlendirme ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizerek Korona virüs salgını sürecinde personelin gerekli sağlık ve güvenlik tedbirleri alınarak, mesafeler korunarak maske ve eldivenleri dağıtılarak çalışmaları sürdürdüğünü de kaydetti.

Haber: Aslı Akış

İl Özel İdaresi çalışmalarının yıl boyu devam ettiğini dile getiren Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer her mevsimin kendine göre bakım ve onarımlarının sürdüğüne dikkat çekti. Pandemi süreci devam ederken Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında Bolu’ya 32 milyon TL ödenek tahsis edilmesinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti

“HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu İl Özel İdaresinin pandemi döneminde de hizmetlerini aksatmadan devam ettiğini vurgulayarak; “Bu pandemi elbette ilimizi, ülkemizi, tüm dünyayı etkileyen tam bir baş belası bir virüs. Pandemi yeni bir yaşam şekli ortaya çıkardı. Görülüyor ki bu süreç baya da devam edecek. Evet, bu sıkıntılar devam ediyor ama hayat da devam ediyor. Biz İl Özel İdaresi olaraktan bu duygu ve düşüncelerle de hizmetlerimize aksatmadan devam ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımıza, tüm devlet büyüklerimize, il siyasilerime de teşekkür ediyorum. Böyle sıkıntılara ve bu kadar olumsuz tabloya rağmen bizim İl Özel İdaresi ödeneklerimiz her ay düzenli geliyor” şeklinde konuştu.

“KÖYDES ÖDENEĞİMİZ 32 MİLYON TL”

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında Bolu’ya ciddi bir destek sağlandığının da altını çizen Yaşar Yüceer; “KÖYDES ödeneklerimiz 2019 yılında olduğu kadar 32 Milyon ile çok ciddi bir rakam. Bu rakam ilimize tahsis edildi. İl Özel İdaresi olarak biz de başta sayın valimiz olmak üzere tüm kaymakamlarımız, tüm genel meclis arkadaşlarımızla birlikte tüm ilçe düşen paylara göre her ilçe kendi programını yaptı. Kendi süreçleri devam ediyor” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZDA HİÇBİR AKSAKLIK YOK”

Yüceer, Bolu İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “Hizmet de, altyapı ve çalışmalarda hiçbir aksamaya meydan vermeden çalışmalara devam ediyor. Özellikle bizim yaz sezonunda yol çalışmalarımız devam eder. Tamir, bakım, onarım, asfalt dolayısıyla çalışmalarımızın aksamasına meydan vermeden tüm İl Özel İdare ekiplerimiz tüm meclis arkadaşlarımız başta valimiz olmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bir aksaklık da yok. Programımız planlandığı şekilde devam ediyor. Sezon bitmeden de planlandığı üzere programların biteceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL İDARE EKİPLERİ YILIN 12 AYI GÖREV BAŞINDA

İl özel idaresi ekiplerinin yılın her dönemine göre farklı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Yaşar Yüceer; “İl Özel İdaresinin çalışma sezonu diye bir durum yok. Yıl 12 ay üzerine İl Özel İdaresin de çalışmalar devam eder. Her mevsimin kendine göre çalışmaları var. Örneğin yaz sezonu bitti sonbahar çalışmaları, sonbahar bitti kar yağdı karla mücadele çalışmaları. Kar yağmıyorsa bile bir sonraki çalışmalara hazırlık olsun diye yol altyapı çalışmaları devam ediyor. Özel idare ekipleri yıl 12 ay üzerine çalışan bir ekiptir ve programımız vardır. Bunu da tüm köylümüz, muhtarlarımız, çevremiz ve İl Özel İdare çalışanlarımız bunu farkında ve bilincinde olarak çalışmalarına devam ediyor. Yani durmak yok sürekli mevsime göre çalışmalar devam eder” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim