Bolu’da Kalıcı Konutlar bölgesinde bir konutta yaşayan yaşlı bir adamdan haber alamayan yakınları polis, itfaiye ve 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen araçları gören mahalleli telaşa kapıldı.

Sabah saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan yaşlı adamın yaşamından endişe eden yakınları, Kalıcı Konutlar Yaşamkent Mahallesi 19. Ada’da bulunan evine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen araçları gören mahalleli vatandaşlar şaşkınlık içinde olanları izlerken, yaşlı adamın kapı ziline cevap vermemesi üzerine ekipler Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne olayı bildirdi. Adrese gelerek evin balkonunda içeri girip kapıyı açan itfaiye ekipleri, yaşlı adamı yerde baygın yatarken buldu. Yaşlı adam, 112 Acil servis çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yaşlı adamın daha önce kronik rahatsızlığı nedeniyle beyin ameliyatı geçirdiği ve yalnız yaşadığı belirtilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kısa sürede taburcu edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim