Maratonspor GSK yılların deneyimini Basketbol ile birleştiriyor. 50. Yıl SK olarak okul içi faaliyetlerini il geneline yayan ve yenilenmiş yüzünü Maratonspor olarak yansıtan Deneyimli Eğitimciler haftanın 3 günü eğitim vermeye başlıyor.

Bolu ili içerisinde yıllardır eğitimlerine devam eden 50. Yıl Spor kulübü, yaz dönemi faaliyetlerinde büyük bir değişikliğe gitti. Okul bünyesinde sürdürdükleri sportif eğitim faaliyetlerini il geneline yaymak için Maratonspor GSK olarak yoluna devam ediyor.

Spor eğitiminin yanı sıra çocuklarınızı dijital ortamdan uzaklaştırmak isteyenlerin ortak noktası olan Maratonspor haftanın 3 günü basketbol eğitimi vermeye başlıyor. Yaş guruplarına göre 16:00 ve 17:15 saatlerinde başlayacak olan iki farklı eğitim saatinde çocuklarınıza basketbol dışında eğitsel oyunlarla kişisel ve sosyal yönden eğitimini de üstleniyor.

50. yıl Spor Salonunda verilecek olan eğitimler deneyimli eğitimciler eşliğinde 17 Haziran tarihinde başlayacak. Sınırlı olan yaş guruplarında sizin de çocuğunuz eğitim alsın istiyorsanız 0541 545 14 14 numaralı telefondan ilk başvurunuzu yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim