Bolu Belediyesi yeni doğan çocukların temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Başkan Özcan’ın seçim vaatlerinden biri olan “Hoş geldin Bebek” projesiyle son 2 yılda 3 bin 201 çifte, yeni doğan bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılayan bebek sepeti armağan edildi.

2020 yılında “Hoş Geldin Bebek Projesi”ni hayata geçiren Bolu Belediyesi, yeni çocukları olan çiftlere içerisinde zıbın, mama önlüğü, bebek bezi, pişik kremi, bebek sabunu, ıslak havlu mendil gibi temel ihtiyaçların karşılandığı bir sepet armağan ederek, mutluluklarına ortak oluyor.

BAŞKAN ÖZCAN’IN SEÇİM VAADİYDİ

Başkan Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında yer alan anlamlı proje kapsamında; bugüne kadar 3 bin 201 çifte, yeni doğan bebek sepeti armağan edildi.

Belediye ekipleri, 2020 yılında 2 bin 354 çifti, bu yılda 847 çifti hastane odasında veya bizzat evlerinde ziyaret ederek, Başkan Özcan’ın tebrik ve selamları ile hediye sepetleri teslim ettiler.

YENİ ÇOCUĞU OLAN ÇİFTLER BAŞVURU YAPABİLİRLER

Yeni evlat sevinci yaşayan ancak bilgileri eksik olduğu için hediyeleri ulaşmayan çiftleri de unutmayan Bolu Belediyesi, 444 26 58 numaralı çağrı merkezi üzerinden iletişime geçilmesi halinde en kısa sürede sepetleri ailelere ulaştırıyor.

Editör: TE Bilisim