Bolu Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanı’nda inşa edilen iş merkezindeki Bolu Bel A.Ş.’ye ait iki adet iş yeri 15 Mart tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile satışa çıkıyor.

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda kat karşılığı olarak ihaleye çıkan ve yapım ihalesini Bolu Bel A.Ş.’nin aldığı Bolu Belediyesi yeni iş merkezinde 2 adet iş yeri satışa çıkarılıyor. Bolu Bel A.Ş.’ye ait olan 151 m2 ve 1235 m2 büyüklüğündeki iki iş yeri için 15 Mart 2021 Pazartesi günü Saat: 14.30’da Bolu Belediyesi Meclis salonunda açık artırma usulü ile ihale gerçekleştirilecek.

Büyükcami Mahallesi’nde bulunan 151 m2 ve 1235 m2 büyüklüğündeki iki iş yerinin Açık Teklif Usulü ile yapılacak Satışına katılabilmek için istenen belgeler;

  1. a) Gerçek kişiler nüfus cüzdanı sureti ve Kanuni İkametgah belgesi.
  2. b) Gerçek Kişiler için imza beyannamesi (Noterden) vekaleten iştirak ediyorsa isteklilerin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve vekilin imza beyannamesi.
  3. c) Tüzel Kişi ise Mevzuatı gereği tüzel kişiliğinin siciline kayıtlı olduğu Odalarından belge ve Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ile imza sirküsü (noter tasdikli)
  4. d) İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek istekliler için, iş ortaklığı beyannamesi,
  5. e) Tebligat için adres beyan belgesini vermeleri gerekmektedir.
  6. f) Satışa katılmak için isteklilerin katılacakları ihaleye ilişkin, şirketimize ait BOLU BEL SAN. VE TİC. A.Ş. C. Ziraat Bankası Bolu Şubesi EFT için İBAN No:TR510001002564718466405005 hesaplarına yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu.
  7. g) 100,00 TL Şartname bedelinin yatırdığına dair makbuz veya banka dekontu.
  8. h) Taşınmaz Mal satış şartnamesi ( şartnamenin her sayfası ayrı yarı taraflar tarafından imzalanmak zorundadır.)

Dosyaların, satış günü saat 14.00’e kadar Bolu Bel San. ve Tic. A.Ş. Aşağısoku mah. Kilitçi sok. No:47/1 Merkez/BOLU teslim etmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim