Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar ve beraberindeki heyet Yeni Çaydurt'ta vatandaşlarla buluştu.

Yeni Çaydurtluların sorunlarını dinleyen partililer, Yeniden Refah Partisi olarak her daim köylülerin ve halkın yanında olduklarını dile getirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, “Her Cuma farklı bir köyümüze giderek Cuma namazı sonrası halkımızla, köylülerimizle buluşuyoruz. Onların dertleriyle dertlenirken, dertlerine çare de arıyoruz. Biliyoruz ki köylümüz şuan çok zor durumda. Emin olsunlar Yeniden Refah iktidarında yaşanan zorluklar düzelecek. Yeniden Refah Partisi olarak aynen 54. Hükümet'teki Milli Görüş bolluk ve bereketini yeniden bu millete yaşatmak üzere aynı zihniyetle, aynı aşkla yola çıktığımızı, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden üretim, istihdam, ihracat ekonomisine geçeceğimizi belirtiyoruz.

Çiftçi ve köylünün yüzünü de en yüksek taban fiyatlarıyla, en büyük teşviklerle yine aynen 54. Hükümet'te Milli Görüş'ün yaptığı gibi güldüreceğimizi söylüyor; bu sıkıntıdan, bu felaketten kurtarmak için gece gündüz koştuğumuzu ifade ediyorum. Her daim halkımızın, köylümüzün yanındayız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim