T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı TURKOVAC Rapel Faz 3 Klinik Araştırması kapsamında Türkiye genelinde 1000. Gönüllü alımı Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Turkovac Aşı Merkezinde gerçekleştirildi. Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, TURKOVAC 'ı destekleyen tüm gönüllülere teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) iş birliğiyle geliştirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı "TURKOVAC", faz-3 çalışmaları Bolu’da da "Gönüllü Aşılama Merkezi"nde gönüllülere yapılmaya devam ediyor.  Bu kapsamda Türkiye genelinde 1000’inci gönüllü alımı Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Turkovac Aşı Merkezinde yapıldı. TÜSEB Başkanlığınca Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve ekibine teşekkür belgesi gönderilerek tebrik edildi.

“TURKOVAC 'I DESTEKLEYEN TÜM GÖNÜLLÜLERİMİZE TEŞEKKÜRLER”

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak;  “Sağlık Bakanlığımızca yürütülen TURKOVAC Rapel Faz 3 Klinik Araştırması kapsamında Türkiye genelinde 1000. Gönüllü alımı Bolu’da İl Sağlık Müdürlüğü İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Turkovac Aşı Merkezimizde gerçekleştirildi.  Tüm ekibimize ve hassasiyet göstererek yerli ve milli aşımız TURKOVAC 'ı destekleyen tüm gönüllülerimize teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim