Nihayet yüzümüz gülmeye başladı.  Teknik olarak değinilecek çok konu var ama öncelikle takımın genelinin mücadele isteği, hırsı, kazanma arzusu Ümraniyespor mücadelesinde üst seviyedeydi. Özellikle kaleci ve stoperler güven veren bir tablo çizdiler. Rakibin 'Bu da kaçar mı?' diyebileceği pozisyonu yokken, biz çok net pozisyonlar yakaladık.

Ümraniyespor bir önceki hafta Bursaspor'u deplasmanda 3-1 yendi. Özellikle ilk yarının son bölümlerinde baskılı ve etkili oyun sergilediler, penaltı da kazandılar. Penaltıyı gole çevirebilselerdi maçın seyri nasıl olurdu sorusu akıllara gelebiliyor ama dünkü takımın geneli yenilgiyi kabul etmeyen bir mücadele sergilediler.

Keşke takımın hepsi diyebilseydik ama hala maç bitse de gitsek modunda futbol oynayan, sorumluluk almayan futbolcular var. Yine de geçmiş maçlara nazaran takımda kazanmak için çaba var. Bu durum gelecek için umut verici. Camianın görmek istediği yenilgiyi kabul etmeyen futbolcu profili sayısı artmakta.

Aslında maçın en dikkat çekici sahnesi Sayın Başkanımız Abdullah Abat'ın hareketiydi. Cezasına rağmen vinç üstünde maçı takip etti. Sahaya çıkan futbolcuların başkanlarını vinç tepesinde görmeleri bile ekstra motivasyon kaynağı olmuştur. Başta başkanımız olmak üzere tüm saygıdeğer yöneticilerimizi maçlarını tamamında stadyumlarda görebilmek dileğiyle.