BStore’da yapılan büyük indirimlerin ardından Boluspor’un yıldız futbolcuları Rydell Poepon, Gökhan Sazdağı ve Mustafa Durak, mağazayı ziyaret ederek alışveriş yaptı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

BStore’da başlatılan %50 indirim kampanyasına bir destek de Bolusporlu futbolcular Rydell Poepon, Gökhan Sazdağı ve Mustafa Durak’tan geldi. Mağazayı ziyaret ederek alışveriş yapan tecrübeli futbolcular, Bolululara destek çağrısında bulundu.

Alışveriş yapmak için Atatürk Stadı önünde bulunan BStore’a gelen futbolcuları Store Sorumlusu yönetici İlhami Akça ile Tesisler ve Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Ufuk Alın karşıladı.

“YÖNETİMİN BÖYLE BİR BAŞLANGIÇ YAPMASI ÇOK GÜZEL”

Alışveriş yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Mustafa Durak, yeni gelen yönetimin başlattığı kampanya ile şehirde hareketlilik oluştuğunu ifade ederek, “Çok güzel bir hareket başlattılar. Boluspor’u seven, Bolulu olan herkesi buraya davet ediyoruz. Güzel ürünler var. Çok indirim var. Futbolcular olarak biz bile almak istiyoruz. Yeni bir yönetim geldi, böyle bir başlangıç yapmaları çok güzel. Bir hareketlilik, coşku var. Yeni yönetimden genç arkadaşlar var burada, bir enerji görüyorum. Buradan Bolu halkına sesleniyorum; herkesi bekliyoruz, biz de buradayız. Futbolcular da ara sıra buraya gelecekler, imza isteyebilirler. İnşallah bu sene herkes için hayırlı olur” diye konuştu.

“GÜZEL GÜNLER YAKINDIR”

Gökhan Sazdağı ise kadro olarak yenilendiklerine vurgu yaparak, yeni sezon için umutlu olduğunu dile getirdi.

“Yeni yönetim, yeni hoca ile Bolu şehrinde yeni bir heyecan var. Biz de kadro olarak yenilendik. İnşallah hep beraber yeni bir Boluspor izleyeceğiz. Yeni sezonda yeni umutlar diyelim. Güzel bir sezon olacağına inanıyoruz. Taraftarlardan da kulübe destek bekliyoruz. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece inşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Güzel günler yakındır diyelim.”

“ŞEHRİN TAKIMINA DESTEK OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Tecrübeli golcü Rydell Poepon ise daha çok satış yapılması için destek vermeye geldiklerini söyleyerek, “Şehrin takımına taraftarların ve vatandaşların destek olması çok önemli. Ürünlerin satışı da kulüplere ekonomik olarak büyük katkıda bulunuyor. Biz de onlara destek olmak için, daha çok satış yapılması için buraya geldik” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim