Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, TFF 1’inci ligin son haftasında kendi sahasında Manisaspor’u kendi sahasında konuk edecek. Kırmızı beyazlıların Play-Off’a kalabilmesi için mutlak kazanması gereken tarihi karşılaşma öncesinde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu halkına çağrıda bulundu.

Yılmaz, Bolu halkını Boluspor’a sahip çıkmaya davet ederek; “İnşallah bu yıl, Süper Lige hep beraber çıkar, ondan sonra da Süper Lig’de kalıcı olarak Bolu’nun gücünü gösteririz diye düşünüyorum. Onun için herkesi Boluspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Bolu deyince, İzzet Baysal ve Boluspor özel bir yer tutuyor. Geçmişte Boluspor çok ciddi başarılar elde etmiş, Süper Lig’de adından son derece bahsettirmiş, şu anda da bazı isimler spor kamuoyunda halen daha Bolu’da yetişmiş ve spor kamuoyunun önde gelen isimlerini oluşturuyor. Onun için böyle bir geçmişse sahibiz. Boluspor bundan önceki dönemlerde de Play-Off’lara kalmıştı. Play-Off’lar da kaybetmiştir. Şu anda Play-Off’lara kalabilmek için son karşılaşmasına çıkacak. Eğer bu son karşılaşmasını da kazanırsa, Play-Off’a kalacak. Orada da 2 rakibi olacak. 1 maçı iki sefer oynayacak, kazandığı zaman 1 maç daha yapacak. 3 maç sonra Süper Lige çıkabilme şansı en kuvvetli olan takım. Bolusporlu futbolcular inanmış, antrenör inanmış, Boluspor yönetimi de inanmış. Eğer Bolu halkı da inanıp bu işe destek verirse, inşallah Boluspor’da Süper Lige çıkacaktır. Bu konuda da Bolu halkının duyarlı olacağına da yürekten inanıyorum. İnşallah bu yıl, Süper Lige hep beraber çıkar, ondan sonra da Süper Lig’de kalıcı olarak Bolu’nun gücünü gösteririz diye düşünüyorum. Onun için herkesi Boluspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim