Geçtiğimiz günlerde kapalı olan Kaynaşlı-Abant arasındaki otoyol, yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle yine kapalı olacak.

Geçtiğimiz günlerde kapalı olan ve bayramda açılan Kaynaşlı-Abant arasındaki otoyol, yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle 10 gün kapalı olacak. İstanbul - Ankara istikametinde trafik akışı Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna yönlendirilecek, Abant Kavşağından Tem Otoyoluna tekrar katılım sağlanacak.

Konu ile ilgili olarak Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadfelere yer verildi; “Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı Arasında Üst Yapı Yenileme ve Büyük Onarım İşi kapsamında İstanbul-Ankara istikametinde oluşan bozulmaları onarmak amacıyla, 04.07.2017 tarihinde çalışmaya başlanacak olup, 14.07.2017 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır. Bu tarihler arasında İstanbul-Ankara istikametindeki trafik akışı Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna yönlendirilecek, Abant Kavşağından Tem Otoyoluna tekrar katılım sağlanacaktır. Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olması gerekmektedir.”

Editör: TE Bilisim