Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı olarak il ziyaretleri yapan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları’nın saha ve esnaf çalışmaları kapsamında Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner Bolu’daydı.

Dünya Eczacılar Günü’nü kutlamak amacıyla nöbetçi eczanelerin ziyaretiyle başlayan programa Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, Genel Merkez Teşkilat Başkanı İstemihan Ak, Genel Merkez Siyasi İşler Başkanı Av. Mustafa Karadağlı, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tek ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Eczane ziyaretlerinin ardından Atatürk Orman Parkı’nda halkla buluşan Yeniden Refahlı gençler, hafta sonunu parkta değerlendiren Bolu halkına çay ikramında bulunarak sohbet etti.

Atatürk Orman Parkı ziyaretinin beraberinde Gölyüzü esnafına ziyarette bulunarak hayırlı işler dilendi ve üye çalışması yapıldı. Esnaf ziyaretiyle son bulan programda Bolu halkının Yeniden Refah Partisi'ne teveccühleri gözden kaçmadı.

“TÜRKİYE’NİN EN HIZLI GELİŞEN PARTİSİYİZ”

Program sonrası parti binasında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner; Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin en hızlı gelişen partisi olduğunu ve Yargıtay’da onaylı 300.000’e yakın üyeleri olduğunu söyledi. İlk Büyük Kongrelerini polis kayıtlarında geçen 45.000 kişi ile Türk siyasi tarihinin en kalabalık kongresini yaptıklarını 6 Kasım’da yapılacak 2.Büyük Kongrelerinde en az 50.000 kişiyle yaparak yeni bir rekora imza atacaklarını ifade etti.

“YENİDEN REFAH İKTİDARINDA TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Bolu’nun yerel problemlerine de değinen Güner, “Yeniden Refah iktidarında tüm sorunları çözeceğiz. Erbakan Hocamız’ın döneminde nasıl bolluk ve bereketli günler yaşandıysa Yeniden Erbakan ve Yeniden Refah ile Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Liderliğinde yeniden bolluk ve bereketli günler göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim