Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz memleketi Balıkesir’in İvrindi ilçesinden Belediye Başkanı aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

2016 yılından bu yana Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Cengiz, istifa etti. Memleketi Balıkesir’in İvrindi ilçesinde Ak Parti’den Belediye Başkanı aday adayı olacağı öğrenilen Cengiz, personeli ile vedalaşarak Balıkesir’in yolunu tuttu.

“BOLU’NUN EĞİTİM ÖĞRETİMİNE KATKIDA BULUNDUK”

Giderayak açıklama yapan Yusuf Cengiz, “Yaklaşık 3 yıla yakın Bolu’da görev yapma imkânım oldu. Görev yaptığım süre içinde personelimizle, öğretmen arkadaşlarımızla, idarecilerimizle çok güzel diyaloglar içinde bulunduk. Bolu’nun eğitim öğretimine katkıda bulunduk, bulunduğu yerden çok daha iyi bir konuma getirdik. Hem eğitim yatırımları hem projeler açısından çok güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Yeni bir yola çıktık, hakkımızda hayırlı olsun. Bolu’yu çok sevdim, eğitim öğretim açısından çok daha iyi noktalara gelmesini arzu ediyorum” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan personel, Yusuf Cengiz’i dualarla uğurladı. Kendisine gösterilen yoğun sevgi karşısında duygulanan Cengiz, “Hakkınızı Helal Edin” diyerek Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrıldı.

 

Editör: TE Bilisim