Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, 30 Haziran 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Temel Yeterlilik Testi (TYT)  ve 1 Temmuz 2018 Pazar Günü yapılacak olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in açıklaması şöyle: “Bu yıl ilimiz genelinde 3647 öğrenci 12.sınıflarımızdan mezun olarak, sınava girme yeterliliği kazanmışlardır.

Sevgili öğrencilerimizin 12 yıldır sürdürdükleri çalışmalarının karşılığını başarıyla alacaklarına inanıyorum. Ancak elbette ki, gençlerimizin sınavları nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, onlar her zaman en kıymetlilerimiz olacaklardır.

İki evlat sahibi bir baba olarak, değerli velilerimizin kaygılarını da anlıyor ve heyecanlarını tüm kalbimle paylaşıyorum.

Öğrencilerimizle ilgili her türlü konuda rehberlik öğretmenlerimiz ve Bolu Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz destek ve bilgi vermek için yardıma hazırdır. Öğrencilerimiz, sınav sonrasında ve tercih döneminde kuracağımız tercih komisyonlarından kariyer ve tercih danışmanlığı hizmeti alabilecekler. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin daima destekçi olacağız.

Öğrencilerimize 12 yıl boyunca emek veren öğretmenlerimize de minnetlerimi sunarken, sınavda görev yapacak personele de teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim