İl Milli Eğitim Müdürlü Yusuf Cengiz bir mesaj yayınlayarak hafta sonu yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yusuf Cengiz mesajında sınavlarda çok dikkatli olunması gerektiğinin belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz, zorlu ve uzun bir maratonun sonuna gelmiş olmakla beraber, sizleri geleceğinizin kapılarını açarak, yepyeni başlangıçlara taşıyacak olmanın heyecanını sizlerle birlikte yaşıyor ve yarınlarımıza ümitle bakıyorum…

Sizlerden beklentim, araştıran, düşünen, sorgulayan, üreten, kendine güvenen ve vatanımız için iyi yetişmiş bireyler olmanızdır.

Hedeflerinizi sizi mutlu ve başarılı kılacak şekilde belirlemeniz ve belirlediğiniz hedefler doğrultusunda globalleşen dünya şartlarına uyum sağlayan bireyler olmanız yönünde uluslararası birikime sahip, dünyayı tanıyan, değişime açık, yenilikçi ve eleştirel düşünebilen, farklı bakış açıları geliştirebilir olmaya hazırlanmanızdır.

LYS-1(Matematik), LYS-2(Fen Bilimleri), LYS-3(Edebiyat-Coğrafya), LYS-4(Sosyal Bilimler), LYS-5(Yabancı Dil) alanlarında, 10-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavlarında çok dikkatli olmanız ve heyecana kapılmadan başarılı bir sınav süreci geçirmenizi temenni ediyorum.

Bu süreçte sizlerle birlikte emek veren ailelerinize ve sizleri yarınlarınıza taşıyan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim