Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın talimatıyla Bolu il başkanlığı binasına, “Kahraman Türk Polisi’ne baskı ve mobbinge, uzun çalışma süresine, düşük promosyona siyasi hakaretlere son” ifadelerinin yer aldığı afiş asıldı.

HABER: ASLI AKIŞ- OĞUZHAN EKE

Türkiye genelindeki bütün parti teşkilatlarına asılan “Yerli ve milli Escobar” pankartının polis tarafından indirilmesiyle gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ, parti binalarına asılacak, yeni pankartı sosyal medya hesabından paylaştı. Akabinde Zafer Partisi Bolu İl Başkanlığı’na polislerin sorunlarına dikkat çeken pankart asıldı. Pankartta, “Kahraman Türk Polisi’ne baskı ve mobbinge, uzun çalışma süresine, düşük promosyona siyasi hakaretlere son” ifadeleri yer aldı.

“İNSANLARIN BİLİP DE GÜNDEME GETİREMEDİKLERİNİ ZAFER PARTİSİ OLARAK SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bolu Zafer Partisi İl Başkanı Hakan Perçin, pankart asımının ardından yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta il binalarına asılan ve gündem yaratan afişi hatırlatarak; “Geçen haftaki afiş Türkiye’de gündem yarattı Bu gündemde de Zafer Partisi’nin tanıtımı konusunda ve insanların sinir uçlarına dokunacak ve rahatsızlık duyduğu her türlü gündeme parmak basmak istiyoruz. Bu afişimizde; Emniyet teşkilatının sıkıntıları konusunda ve onların düzeltilmesine dair yeni bir pankart astık, bunların düzeltilmesi konusunda insanların bilip de gündeme getirmediği veya söyleyemediği şeyleri Zafer Partisi olarak söylemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Perçin,  ilerleyen zamanlarda ülke gündemine göre yeni afiş ve pankart asımları gerçekleştireceklerini de belirterek; “Genel merkez ve gündemin ülke gündeminin işleyişine veya gidişatına göre değişecektir. Önümüzdeki genel merkezin talimatları veya gündeme göre değişecektir afişlerimiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim