Hafta sonu Bolu Eğitim Sen Şubesinde düzenlenen olağan genel kurul sonrasında, şube yürütme kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Yapılan görev dağılımı sonrasında Eğitim Sen Bolu Şube Başkanlığı görevine devam eden, Zehra Kulalı Gezici, “Eğitim sen Bolu Şube olarak 15 Mart 2020 tarihinde yaptığımız olağan genel kurulumuzda, genel kurulda bizleri onurlandıran demokratik kitle örgütlerine, siyasi parti temsilcilerine, oda ve dernek yöneticilerine,  yol arkadaşlarımıza ve basın emekçilerine tekrar teşekkür ederiz. Yapılan seçimde üyelerimizin sorumluluk verdiği Şube Yürütme Kurulu üyeleri ve görev dağılımız ek maildedir.

Dünya da ve Ülkemizde yaşanan salgın kriziyle mücadele ettiğimiz şu günlerde, Eğitim Sen ‘in mücadelesinin bugün ve yarın için yaşamsal olduğunun bilincindeyiz. Hastalıkla, salgınla, afetle baş etmenin de en ekonomik yolunun akıl, bilinç, bilim ve sorumlu yurttaşlık olduğunu biliyoruz.

Tüm bunları eğitim yoluyla kazanabileceğimizi, Laik, bilimsel, demokratik ve nitelikli bir kamusal eğitim talebimizi yükseltmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Kadrolu, güvenceli, güvenlikli çalışmanın ve insanca yaşayacak bir ücretin en temel insan hakkı olduğunun farkındayız.

Yeni yürütme kurulu olarak;  emeğin hakkını, insan onuruna yaraşır bir yaşamı, aklı, bilimi ve dayanışmayı, örgütlü bir yaşamı örgütleme sorumluluğumuzu kesintisiz sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” şeklinde konuştu.

 

Eğitim Sen Bolu Şubesinde yeni görev dağılımı şöyle:

Zehra Kulalı Gezici - Şube Başkanı

Dilek Çakman - Şube Sekreteri

Dursun Yenin - Mali Sekreter

Doğan Yıldız - Örgütlenme Sekreteri

Cihat Özer - Eğitim Sekreteri

Ceren Perçin - Kadın Sekreteri

Birol Türkmen - Özlük Hukuk Sekreteri

 

Editör: TE Bilisim