BAİBÜ Haberleri

BAİBÜ haberleri ve güncel BAİBÜ gelişmeleri, BAİBÜ ile ilgili tüm video, BAİBÜ fotoğrafları ve BAİBÜ haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde görevli İbrahim Kürtül, "Öğrenci bağlamında çalışmaya başladık. Bolu’ya bir imza atmayı düşünüyoruz"

HABER

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu’da eğitim alan yabancı uyruklu öğrencilere dair açıklama yaptı.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin, Karabük Üniversitesi durumuna geldiğini ifade etti.

EĞİTİM

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mefkûre Topluluğunun Ramazan ayına özel olarak düzenlediği Orucun Gölgesinde adlı program AKİMER Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Tayland Sukhothai Thammathirat Open University’de görev yapan 34 kişilik akademik heyet, iş birliği çalışmaları ve akademik projeler konusunda bilgi alışverişi...

EĞİTİM

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrenciler, BAİBÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar programında ağırlandı.

EĞİTİM

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerine Bolu AFAD tarafından eğitim verildi.

EĞİTİM

Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesi, benzinli ve dizel araçlara göre çevre dostu bir seçenek olarak ön plana çıkan elektrikli araçlar...

EĞİTİM

BAİBÜ'DE 23 Mart Teknoloji Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Günü kapsamında “Teknolojinin Sağlıklı Kullanımı” başlıklı panel düzenlendi.

HABER

BAİBÜ Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Eker, Adana bölgesinde yeni bitki türü keşfetti.

HABER

Bolu'da Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında “Sağlığın için harekete geç” etkinliği gerçekleştirildi.

HABER

Türk Dünyası’na göre Türkler’in ortak milli bayramı, eski takvimlere göre baharın ilk günü olan Nevruz Bayramı yapılan törenle kutlandı.