Bolu Haberleri

bolu haberleri ve güncel bolu gelişmeleri, bolu ile ilgili tüm video, bolu fotoğrafları ve bolu haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Migros, bünyesine yeni müşteri katmak ve mevcut müşterilerin yüzünü güldürmek için yeni kampanyalarına devam ediyor.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi D020 karayolunda tır ile çarpışan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

HABER

Bolu’da sabah saatlerinde Mesciçele’de deprem meydana geldi.

İLÇE HABERLERİ

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde elektrik direğinden kaynaklı ormanlık alanda örtü yangını çıktı.

HABER

Bolu’da akşam saatlerinde trafik polisleri şehrin kilit noktalarından biri olan Karaçayır Mahallesi’nde şok trafik denetimi gerçekleştirdi.

HABER

Bolu’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler “24.04.2024” tarihinde nikah salonlarına akın etti.

HABER

Bolu’da Afrika tozu etkili oluyor. Hava sıcaklığının 25 derecenin üzerine çıktığı Bolu’da, gökyüzünde gri toz tabakası oluştu.

HABER

Bolu'da yaşayan 18 yaşındaki Fatmagül İmamoğlu, gününün büyük kısmını "Maraz" adını verdiği papağanıyla geçiriyor.

HABER

Bolu’da geçen yıl en çok orman yangının çıktığı Göynük ilçesinde muhtemel orman yangınlarına yönelik eğitim tatbikatı yapıldı.

ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı İşkur üzerinden yayımladığı ilan ile kendi bünyesindeki kurumlarda görevlendirilmek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı.

ULUSAL

Trabzonspor'un eski başkanlarından ve bir dönem Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Mehmet Ali Yılmaz yaşamını yitirdi.