Devrek Haberleri

Devrek haberleri ve güncel Devrek gelişmeleri, Devrek ile ilgili tüm video, Devrek fotoğrafları ve Devrek haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Corak köyünün mahallesinde oluşan heyelan, mahalle sakinlerine zor günler yaşatıyor. Mahalle sakinleri ulaşıma kapanan yolun 4...

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde köye inen ayı, arı kovanlarına saldırdı. Ayının parçaladığı kovanlarda büyük hasar meydana geldi.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ta 46 yaşındaki Adem İnamoğlu, budamak için çıktığı ağaçtan düşerek hayatını kaybetti.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sel felaketi sonrasında temizlik çalışmaları sürüyor. İlçede hayat normale dönmeye başladı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir yayaya çarpan otomobil, tarlaya devrildi. Kazada yaya hayatını kaybederken, araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sel felaketinin ardından yaralar sarılıyor. İlçenin en çok zarar gören Karşıyaka Mahallesi'nde temizlik çalışmaları sürüyor.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde “32. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali” etkinliklerinde festival meşalesi ateşlendi.

BÖLGE HABERLERİ

Yerli ve milli araç Togg Devrek sokaklarında tur attıktan sonra Cumhuriyet alanına park edilen araçla fotoğraf çektirmek için vatandaşlar sıraya...

BÖLGE HABERLERİ

Madenciler, itfaiye personeli ve gönüllülerden oluşan arama kurtarma ekibine, bağ, sarma, tahkimat ve domuzdamı yöntemlerini uygulamalı gösterdi.

HABER

Bolu’daki kadın kooperatifi temsilcileri, Kadın Kooperatiflerine Teknik Gezi Projesiyle S.S.Devrek Güneşi Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti.

HABER