Ereğli Haberleri

ereğli haberleri ve güncel ereğli gelişmeleri, ereğli ile ilgili tüm video, ereğli fotoğrafları ve ereğli haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bisiklet etkinliği düzenlenecek.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da batan kuru yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta dönmek isterken savrulan motosikletteki 2 kişi kamyonetin altında kaldı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde bir hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki borçların tamamını ödedi.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denizde genç bir erkek cesedi bulundu. Denizden çıkartılan ceset, teşhis için morga kaldırıldı.

BÖLGE HABERLERİ
BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Talha Çakır, park halindeki araçlara çarparak kaza yaptı. Ağır yaralanan genç yapılan tüm...

BÖLGE HABERLERİ

- Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde avlanan balıkçıların ağına takılan deniz mayını Sualtı Savunma (SAS) timleri tarafından kaldırıldı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçen 19 Kasım günü yaşanan afette zarar gören sahildeki çalışmalar sürüyor.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan ve hakkında 18 yıl hapis cezası bulunan kadın tutuklanarak cezaevine...

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 38 gündür devam ediyor.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 34 gün önce batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.