Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ASAYİŞ

Bolu’da, eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren Serkan Zengin, adliyeye sevk edildi.

EKONOMİ

Mart ayının son günlerinde geçerli olan bakım deterjanı indirimine dair Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu'da girdiği bir dükkanda duruşunu ortaya koyan esnaf karşısında, “hayırlısı olsun” diyerek cevap verdi.

İLÇE HABERLERİ

Bolu'nun Gerede ilçesi yoğun yağışın ardından beyaz örtüyle kaplandı.

ASAYİŞ

Bolu’da D-100 karayolunda kontrolden çıkan tır, tali yola girerek devrildi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

HABER

Ünlü oyuncu Barış Arduç’ın amcası Abdurrahman Arduç, hayatını kaybetti.

HABER

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de “Bolu’da, AFAD Müdürlüğümüzün bulunduğu konum dar bir alandadır. Yeni merkezin yapılması beklentimiz." dedi.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP ile AK Parti arasında sorun olduğu iddia etti. Yerel seçim anketinin “algı operasyonu” olduğunu...

HABER

Bolu'da yolcu otobüsünde 83 kilo 550 gram esrar yakalanmasına ilişkin davada araç sahibi ve kardeşine 22'şer yıl, şoföre 9 yıl...

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Teşkilatı “1 Gecede 300 Hane Ziyareti” yaparak yüzlere değil binlere yürüdüklerinin mesajını verdi.

HABER

Düzce'de, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ruhsatsız silah bulunduran 2 şüpheli gözaltına alındı.

HABER

Sanayi Kavşağı’nda trafik ışıklarında yağış etkisiyle duramayan tır, önünde giden minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün arka kısmı kâğıt gibi ezildi.