Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ULUSAL

Kütahya'da eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bolu’da eşiyle tartışan ve annesinin evine sığınan kadın, damadı vurmak isteyen dayısının tüfeğinden çıkan kurşunlarla yaralandı.

BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler...

BÖLGE HABERLERİ

Bolu’da eğlence mekanı çıkışında 2 grup arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

BÖLGE HABERLERİ
BÖLGE HABERLERİ

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde aralarında husumet olan iki kişi arasına çıkan kavgada bir kişi aldığı bıçak darbesiyle boynundan yaralandı.

ASAYİŞ

Bolu’nun Kültür Mahallesi’nde 2 kişi tarafından alkol şişesiyle saldırıya uğrayan Furkan T., vücudunun çeşitli yerlerine aldığı alkol şişesi darbeleri nedeniyle...

ASAYİŞ

Bolu’nun Mudurnu ilçesine tavuk kümesinin sahibi 2 kardeşi darp eden 15 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edildi.

HABER

Tavuk kümesinde çalışmak için gelen yabancı uyruklu vatandaşlar ile kümes sahibinin çocukları arasında çıkan tartışmada 2 kardeş yaralandı.

HABER

Bolu’da sanayi sitesinde iki esnaf arasında çıkan tartışmada, bir esnaf bıçakla 4 yerinden yaralandı. Durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ

Bolu'da kardeşlerden birinin öldüğü, diğerinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin yargılanan sanık, müebbet ve 10 yıl hapisle cezalandırıldı.

ASAYİŞ

Tabaklar Mahallesinde kavga çıktı. Şahısların birinin elinde silah olduğu görülürken, kavga esnasında olay yerinden geçenler büyük korku yaşadı.