Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


SİYASET

Meral Akşener, "Emeklilere 7 bin lira ikramiye, 10 bin lira zam ver 31 Mart'a kadar bunları yap; oylar senin olsun"...

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu'da girdiği bir dükkanda duruşunu ortaya koyan esnaf karşısında, “hayırlısı olsun” diyerek cevap verdi.

HABER

Bolu’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ile beraber esnaf ziyareti...

HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart Mahalli İdareler  seçimlerine 20 kala Bolu’ya gelecek.

SİYASET

İYİ Parti, Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen’i, TBMM’de tanıttı. Şen, Meclisi 'Bozkurt' işaretiyle selamladı.

SİYASET

Mansur Şen, “Bolu’yu tanıyan, belediye konularında da gerekli donanıma sahip, mesafeyi çok kısa sürede kapatabilecek kapasiteyiz” dedi.

HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Mansur Şen’in ismini açıklayacak.

ULUSAL

İYİ Parti Mezitli İlçe Başkanı Erhan Antalyalı ile yaklaşık 200 kişi partisinden istifa etti.

SİYASET

İyi Parti için 2023, yoğun istifa ve ihraçların yaşandığı bir yıl oldu. Meclis'te de kan kaybı yaşayan partinin sandalye sayısı...

SİYASET

İYİ Parti’de hazırlanan haritaya göre, CHP ve İYİ Parti, Bolu’da ortak adayla girse bile, Bolu’da belediye başkanlığını AK Parti kazanacak.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den randevu talep edeceğini açıkladı.

BÖLGE HABERLERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kazanmak için yola çıkıyoruz. Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkaracağız" dedi.