Mhp Haberleri

mhp haberleri ve güncel mhp gelişmeleri, mhp ile ilgili tüm video, mhp fotoğrafları ve mhp haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ULUSAL

Milliyetçi Hareket Partisi, 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nı yarın Ankara'da yapacak.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu'da girdiği bir dükkanda duruşunu ortaya koyan esnaf karşısında, “hayırlısı olsun” diyerek cevap verdi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

HABER

TV 8’in izlenme rekorları kıran MasterChef yarışmasında yaptığı yemekler ve sevecen tavırları ile tanınan Eray Aksungur, Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye...

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 400 kişilik MHP Bolu teşkilatıyla Sağlık Mahallesi'nde coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 12. sınıf ve mezun öğrencilere destek için sinema etkinliği düzenleyeceğini belirtti.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MHP’ye yönelik yaptığı açıklamayla ilgili sert konuştu.

HABER

MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş,  turizmden spora, kentsel dönüşümden karavan parka, gündüz çocuk bakım evinden tır parkına kadar...

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İl Genel Meclisi adayları pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisinin merakla beklenen Bolu Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları belli oldu.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, Yeniçağa’nın gelecek vizyonunu değiştirecek, turizmine katkı sağlayacak pek çok projeyi hayata...

SİYASET

MHP Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Çiçek, Köroğlu TV Mikrofonlarına adaylığı ve yerel seçim çalışmalarına dair bilgiler verdi.