MHP Bolu Haberleri

MHP Bolu haberleri ve güncel MHP Bolu gelişmeleri, MHP Bolu ile ilgili tüm video, MHP Bolu fotoğrafları ve MHP Bolu haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 400 kişilik MHP Bolu teşkilatıyla Sağlık Mahallesi'nde coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Boluspor taraftarına verdiği sözü tuttu.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 12. sınıf ve mezun öğrencilere destek için sinema etkinliği düzenleyeceğini belirtti.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül,  Türkiye Büyük Millet Meclisinden seslenerek vatandaşların taleplerini dile getirdi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisinin merakla beklenen Bolu Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları belli oldu.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, pek çok yeni ve Bolu’nun vizyonuna değer katacak projelerini Bolululara tanıtacak.

SİYASET

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın projelerinin yer...

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak, esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “Part-time belediyecilik olmaz. Belediye başkanı gece uyumayacak, gündüz oturmayacak. Bu belediye...

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol oldu.

HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 55 aday listesini daha açıkladı.

HABER

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da seçimin kazananı oldu. 31 Mart’ta da muzaffer...