Ogm Haberleri

ogm haberleri ve güncel ogm gelişmeleri, ogm ile ilgili tüm video, ogm fotoğrafları ve ogm haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Memur olma hayali kuranları yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi.

HABER

Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüğü Çökeren Orman İşletme Şefliği 65, 69, 70 ve 84 nolu bölmelerde, silvikültür faaliyetleri kapsamında geçmiş yıllarda...

EĞİTİM

Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde olası orman yangınlarına karşı eğitim tatbikatı düzenlendi.

BÖLGE HABERLERİ

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, 2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 yılı programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Taşkesti'de gerçekleşti.

HABER

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, 2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

HABER

2023 yılı program gerçekleşmeleri ile 2024 programlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğünde yapıldı.

HABER

Bolu’da Orman Bölge Müdürlüğü tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

HABER

Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bolu’da  orman köylüsü 333 aileye 14 milyon hibe destekli kredi verildiğini söyledi.

HABER

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bir dizi ziyaretlerde bulunmak, yapılan yatırımları yerinde görmek ve denetlemek üzere Bolu'ya geldi.

HABER

​Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, ‘Türkiye’nin Mobilya Kenti Düzce’ başlığı altında düzenlenen ‘Tasarımdan Ticarete Ahşap Zirvesi’ne katıldı.

HABER

Vatandaşlara bilgilendirme toplantıları yapılarak kredi kullanacakların tespiti için kura çekimi yapıldı.

HABER