Orman haftası Haberleri

orman haftası haberleri ve güncel orman haftası gelişmeleri, orman haftası ile ilgili tüm video, orman haftası fotoğrafları ve orman haftası haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


EĞİTİM

Orman haftası etkinlikleri kapsamında Bolu Sakarya İlkokulu 2B sınıfı Bolu Orman İşletme Müdürlüğü orman fidanlığını ziyaret etti.

EĞİTİM

Gerede Orman İşletme Müdürlüğünce Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Gerede ilçesinde bulunan ilköğretim okullarında anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ziyaret edildi.

EĞİTİM

Göynük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Zeynep Hatun Anaokulu’nda minik öğrenciler...

HABER

Ücretsiz fidan dağıtımı etkinliği gerçekleştiren Bolu Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine etkinliği merkeze bağlı mahallerde sürdürme kararı aldı.

HABER

Bolu Belediyesi, Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara gün boyu ücretsiz Altın Çanak süs bitkisi ve Meşe ağacı fidanı dağıttı.

HABER

Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Orman Haftası” nedeniyle Bolu Belediyesi, fidan dağıtım etkinliği düzenleyecek.

KÖROĞLU TV
HABER
HABER
KÖROĞLU TV
HABER
KÖROĞLU TV