Şahıs Haberleri

şahıs haberleri ve güncel şahıs gelişmeleri, şahıs ile ilgili tüm video, şahıs fotoğrafları ve şahıs haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Para istediği annesinden ret cevabı alan bir kişi, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi.

ASAYİŞ

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi, bir şahsa, dolandırıcılık suçundan 140 lira adli para cezası uyguladı.

ULUSAL

Çorum’da cezaevi firarisi bir şahıs iddialara göre eşini öldürmek için geldiği evde polis ekiplerini görünce kendini vurdu.

ASAYİŞ

Bolu merkezli Sakarya ve Ankara’da polis ekipleri tarafından düzenlenen “BOZDOĞAN-17” adlı operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen

BÖLGE HABERLERİ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs, abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı.

ASAYİŞ

75 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-13” operasyonlarında

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ta 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ULUSAL

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir şüpheli, sokak ortasında tabancayla yaraladığı şahsa tekrardan aynı yere gelerek kurşun yağdırdı.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, eski kız arkadaşı ve ağabeyinin bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı.

BÖLGE HABERLERİ

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yol kenarında bıçakla yaralanmış halde bulunan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bolu’da küçük yaşlardaki 4 çocuğa alkol içirmeye çalışan şahıs, ortalığı karıştırdı.

ASAYİŞ

Düzce’de şüpheli bir aracın kovalanması esnasında kaçan sürücü 2’si polis arabası olmak üzere 5 araca ve 1 elektrikli bisiklete çarptı.