Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

1 Nisan'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir zaman kala, öğrenciler ve veliler tarafından...

HABER

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte otogarlarda hareketlilik başladı. Bayramın üstüne bir de seçim telaşı eklenince otobüslerde yer bulmak zorlaştı.

ULUSAL

Milyonlarca emekli yüksek enflasyon nedeniyle eriyen maaşlarından dert yanarken Ankara kulislerine düşen bir iddia büyük ses getirdi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, saha çalışmalarına devam ediyor.

HABER

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son...

HABER

Köroğlu TV'de Seçim Arenası programının ilk konuğu Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Alaplı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’in seçim afişlerine zarar verildi.

SİYASET

AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol, AK Parti’nin geçmiş dönem yöneticilerinin de katılımıyla saha çalışmalarına devam etti.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, partisinin belediye meclis listesine dair konuşarak, siyasi görüşe bakmadığını söyledi.

SİYASET

MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Engelsiz Çay Bahçesi'nde sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu.

SİYASET

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Bolu için hayata geçireceği 60 Projeyi geniş kapsamlı...

İLÇE HABERLERİ

Bolu’nun Gerede ilçesinde, akraba olan Akif Allar ile Mustafa Allar, mahalli idareler seçiminde yarışacak.