Spor Haberleri

Spor haberleri ve güncel Spor gelişmeleri, Spor ile ilgili tüm video, Spor fotoğrafları ve Spor haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


SPOR

Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Boluspor sahasında Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

HABER

Merkez Hakem Kurulu TFF 3.ligi müsabakalarının hakemlerini dijital atama yöntemiyle belirledi.

SPOR

Düzce'nin Cumayeri ilçesindeki Melen Çayı'nda rafting sezonu başladı. Adrenalin tutkunları, can yeleklerini giyerek, botlarını suya indirip kürek çekti.

HABER

Bolu'da, spor eğitimine katılan yaşı ilerlemiş bireyler, denge, kuvvetlendirme ve koordinasyona yönelik egzersiz yaparak zinde kalıyor.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehrin kuzeyinde yer alan mahallelerin ortak kullanımı için Alpağut Mahallesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu...

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sporun ve sporcuların önemine vurgu yaparak, amatör sporlara ve salon sporlarına...

SPOR

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde, takımların sahaya çıkacağı 11'ler belli oldu.

SPOR

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Ahlatcı Çorum FK'ye konuk olacak Boluspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Boluspor, Trendyol 1.ligin 16.haftasında kendi sahasında Manisa FK’yı konuk etti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 22’ye çıkardı.

SPOR

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonasında VakıfBank, finalde Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi oldu. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu organizasyonda finale kaldı.

SPOR

Boluspor, Trendyol 1.ligin 15.haftasının kapanış maçında deplasmanda Altay ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar mücadelede Altay’ı 1-0 mağlup etti.

SPOR

Bolu Akay Kardeşler 1. Amatör Lig’de 7. hafta maçları oynandı. Aladağspor ve Bolu Yıldızspor, ligin 7’nci haftasında da kaybetmeme serilerine...