Tır Haberleri

tır haberleri ve güncel tır gelişmeleri, tır ile ilgili tüm video, tır fotoğrafları ve tır haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ASAYİŞ

Çankırı-Karabük karayolunda tırın arızalanan otomobilin üzerine devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2’si polis memuru, 3 kişi...

ASAYİŞ

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişinde tıra çarpan minibüsün sürücüsü ağır yaralandı.

ASAYİŞ

TEM Otoyolu Düzce geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1'i ağır 17 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kontrolden çıkan tır, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Serdivan ilçesi D-100 karayolunda otomobilin tıra ok gibi saplandığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

ULUSAL

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde park halindeki tırın altına giren otomobilde yangın çıktı. Feci kazada sürücü hayatını kaybetti, otomobil ise hurdaya döndü.

ULUSAL

Kocaeli’nin Derince ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tırın altında kalan 60 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti.

ULUSAL

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde tıra arkadan çarpan otomobilin tavanı koptu.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda seyir halindeki tırın sürücüsü kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan ve karşı şeride geçen tır bir...

BÖLGE HABERLERİ

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bariyere çarptıktan sonra tırın altına giren otomobilin sürücüsü 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

ASAYİŞ

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

BÖLGE HABERLERİ

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolunda tır, fark edemediği otomobili yaklaşık 20 metre sürükledi.