Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu’da eğitim alan yabancı uyruklu öğrencilere dair açıklama yaptı.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'te bir üniversitesi öğrenci KYK yurdunun 3. katından atlayarak intihar etti.

EĞİTİM

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) desteğiyle düzenlediği Mezunlar Buluşması etkinliğinde bir araya geldi.

EĞİTİM

BAİBÜ 2023-2024 URAP Türkiye sıralamasında, sıralamaya giren 188 üniversite arasında 46’ncı sırada yer aldı.

HABER

BAİBU Genç Yeşilay Topluluğu, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinde stant açarak yüzlerce üniversiteliyi bilgilendirdi.

HABER

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, bu yıl Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrencilere desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

HABER

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünde bulunan İzzet Baysal heykelindeki yazılar, bakımsızlık nedeniyle dökülüyor.

HABER

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri, el emekleriyle hazırladıkları 1000 oyuncağı Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illerdeki çocuklara gönderdi.

EĞİTİM

BAİBÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) iş birliği ile düzenlenen programa...

EĞİTİM

BAİBÜ’nün çevrim içi tercih tanıtım programları başladı. Akademisyenler, üniversite adaylarının sorularını cevaplayarak bilgilendirdi.

HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

EĞİTİM

Yükseköğretim kurumlarında 2023-2024 akademik yılı için uzaktan ve ikinci öğretim ücretleri belirlendi. kimler ücret ödeyecek, kimler ödemeyecek.