Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ta kontrolden çıkan otomobil karşı yola geçti. Kazada yaralanan sürücü 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bisiklet etkinliği düzenlenecek.

BÖLGE HABERLERİ

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre geçen Mart ayında Zonguldak’ta 485 konutun satışı gerçekleştirildi.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ta yasadışı silah ve mühimmat ticareti operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu üyeleri ile beraberindeki heyet Rektör Özölçer’e ziyarette bulundu.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ta İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimini AK Partili Necdet Karaveli kazandı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’a yönelik bir kafede saldırı girişimi ile ilgili taraflardan açıklama geldi

BÖLGE HABERLERİ

ZBEÜ ev sahipliğinde Üniversiteler Arası Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Müsabakaları Açılış Seremonisi gerçekleştirildi.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 24 dereceye göstermesinin ardından vatandaşlar cadde ve sahillere akın etti.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi...

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile yol kapatma tartışması sebebiyle tartışan şüpheliler, belediye başkanına saldırmaya kalkıştı.

BÖLGE HABERLERİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da batan kuru yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.