Boluspor’un kendi evinde Samsunspor’a 5-1’lik skorla yenilmesinin arından eski milli futbolcu Tanju Çolak, katıldığı bir youtube programına Boluspor camiasını yönelik akıl almaz ifadeler kullandı.

Boluspor-Samsunspor maçına alınmaması üzerine eski milli futbolcu Tanju Çolak, Boluspor camiasına ve Bolulu yöneticilere yönelik akıl almaz iftira ve ithamlarda bulundu. Çolak’ın bu ifadelerine, Boluspor taraftar grupları Cadde14 ve Yarenler taraftar grupları yazılı yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

İki taraftar grubu tarafından yapılan ortak açıklamada;  “Bugün Boluspor camiasına, taraftarlarımıza ve Bolu'ya ahlaksızca, terbiyesizce, haddini aşan sözleri üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bir medya kanalında yapılan bu açıklamaların sahibi onurlu ve şerefli milli formayı terleten fakat günümüzde bu onuru ve şerefi taşıyamayan, organize kaçakçılık yapan 9 yıl hapis cezasına çarptırılan tanju çolak.

Geçmişinin ne kadar lekeli ve ahlaksızca olduğunu tüm Türkiye iyi bilmektedir. Kendini dev aynasında sanan bu şahsın söylediği laflara bakıyoruz söz değil, sahibine bakıyoruz adam değil! Fakat bu aşağılıkça ve hadsizce açıklamaları yapan tescilli kaçakçı çolağı şiddetle kınıyoruz.

Kimin ne kararı nasıl alacağını yetkililer bilir, ilgililer ilgilenir, Devlet'in makam-ı erkânları yetkilidir senin haddine değildir.

Haddini bileceksin, öğreneceksin, özür dileyeceksin!” ifadelerine yer verildi.

40c9874c-50cf-4b94-8f82-33fd3f1f7571

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ