İlk 45 dakikada kötü oyuna birde hakemin taraflı kartları Boluspor’u durduran etkenlerden biri oldu. Kırmızı beyazlı takıma kolay kartlar çıkaran maçın hakemi kırmızı beyazlı takımın müdahalelerinde hemen faul kararı verirken, rakip Altınordu müdahalelerinde tereddütsüz devam kararları verdi.

Altınordu karşısında maça kötü başlayan Boluspor’un futbolu hayal kırıklığı yaşatırken, ilk 45 dakikada hakem kararları çok eleştiri aldı. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında ve 41’inci dakikasında Boluspor’a gösterdiği kolay kartlar dikkatlerden kaçmadı.

Rakip ile girilen ikili mücadelelerde faul kararlarını rakip tarafından kullanan Tugay Kaan Numanoğlu rakibin sert müdahalelerinde görmezden geldi. Altınordu takımına gösterdiği kartları son bölümlerde göstermesi de ayrı bir dikkat çeken olay oldu.

Rakibini uzatma dakikalarında oyunu soğutmaya gitmesi ve bunları görmezden gelen hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun uzatmaları da tam oynatmayıp maçı bitirmesi büyük tepki aldı.

Oyunu kontrolüne alan Boluspor’un galibiyet için bastırdığı anlarda karşılaşma boyunca çaldığı düdüklerde kırmızı beyazları durduran en büyük etken olması dikkat çekti. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte teknik heyetinde büyük tepkisi ile karşı karşıya kaldı.

Editör: TE Bilisim