HABER

HAMZA EFE'YE ANKARA'DAKİ BOLULULARDAN TAM DESTEK

Abone Ol

Ankara Bolulular Derneğinden Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye büyük destek geldi. Dernek yönetimi Hamza Efe'nin, Sayık Köyünde yapmak istediği 'Köroğlu Evi Müzesi Projesi’ni yürekten desteklediklerini vurgulayarak “Projenin hayata geçirilmesine engel olan bir kişinin varlığı ve yaptığı davranış, yöre halkı tarafından nefretle kınanmaktadır. İlçemiz için büyük önem arzeden bu projeyi tek başına engelleme gafletine düşen bu kişinin biran önce aklını başına alması en büyük dileğimizdir” ifadelerini kullandılar.

Haber: Aslı AKIŞ

 Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin Köroğlu Evi Müzesi Projesiyle ilgili basın açıklamasının akabinde Ankara Bolulular Derneği’nden Başkan Efe’ye destek geldi.

 “YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ”

Ankara'daki Bolulular adına açıklama yapan Ankara Bolulular Derneği Başkanı İsa Gökmenoğlu, “Ankara Bolulular Derneği Yönetim Kurulu olarak ve Ankara da faaliyetlerini sürdüren Bolulu sivil toplum kuruluşlarından Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve Bağlı Dernekler ile Bolu İli ve İlçeleri Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu ve Bağlı Derneklerin Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak Ankara’daki Bolulular adına Bolu İli Dörtdivan İlçemiz Belediye Başkanı Hamza Efe'nin, Sayık Köyünde yapmak istediği "Köroğlu Evi Müzesi Projesi’ni yürekten destekliyoruz” şeklinde konuştu.

 “HEMŞEHRİLERİMİZİN DAVRANIŞI HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜSTÜNDEDİR”

İsa Gökmenoğlu, Dörtdivan'ın kaderini değiştirecek olan projenin hayata geçirilmesine büyük önem verdiklerinin altını çizerek; “Belediye Başkanımız Efe'nin bu hususta desteklerini aldığı Turizm Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza ve Bakanlığımızın değerli bürokratlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteklediği  bu projenin gerçekleşmesi için sahibi oldukları mülkleri seve seve Belediyemize bağışlayan kıymetli hemşehrilerimizin davranışı her türlü takdirin üstündedir” ifadelerini kullandı.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Hamza Efe'nin her zaman yanında olduklarını dile getiren Gökmenoğlu; “Dörtdivan'ımız için çok önemli olan ve bölgenin kaderini değiştirecek olan bu projenin hayata geçirilmesine engel olan bir kişinin varlığı ve yaptığı davranış, yöre halkı tarafından nefretle kınanmaktadır. İlçemiz için büyük önem arzeden bu projeyi tek başına engelleme gafletine düşen bu kişinin biran önce aklını başına alması en büyük dileğimizdir.  Dernek,  Federasyon ve Sürkap Yönetim Kurulu olarak, Belediye Başkanımız Hamza Efe'nin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, kamuoyunun ve değerli hemşehrilerimizin bilgilerine saygı ile sunuyoruz” diye konuştu.