Geçtiğimiz ay Hakimler ve Savcılar Kurulu’na atanan Mehmet Yılmaz’ı Gerede Kaymakamı ve Belediye Başkanı makamında ziyaret etti.

Haber: BMA

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Meclis Üyeleri Mehtap Demirses Burku, Ergün Çakır, İsmail Çetin, Ahmet Tabak, Hakan Özyiğit, Recep Tok, Elvan Çelik ve Recep Kaya, HSK Başkanvekili ve HSK 2. Daire Başkanı Geredeli Mehmet Yılmaz’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hâkimler ve Savcılar Kurulu'na (HSK) atanan Mehmet Yılmaz’a tebrik amacıyla yapılan ziyarette, Yılmaz konuk heyeti samimi ve sıcak bir şekilde karşıladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar burada yaptığı konuşmasında, “İlçemizin kalkınması noktasında çok büyük hizmetleri olan, varlığıyla bizleri onurlandıran hemşehrimiz,  büyüğümüz, ağabeyimiz HSK 2. Daire Başkanı ve HSK Başkanvekili Sayın Mehmet Yılmaz bey bizleri bir kez daha onurlandırmıştır. Üstlenmiş olduğu görevi en kalbi duygularımla kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

HSK Başkanı Mehmet Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerede benim sevdam, herşeyim. Gerede Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Genelde ülkem için, milletim için özelde Gerede için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Mehmet Yılmaz’a heyet tarafından Gerede’ye özgü deri kemer, deri cüzdan, deri tablo ve pösteki hediye edildi.

 

Editör: TE Bilisim