AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la yaptıkları görüşme sonucu İl Özel İdaresine 1 adet vidanjör ve 370 adet çöp konteynerinin teslim edildiğini duyurdu.

Özellikle köylerde büyük sorun haline gelen çöp konusunu bir nebze olsun rahatlatmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 adet vidanjör ve 370 adet çöp konteyneri İl Özel İdaresine teslim edilerek, köylere dağıtılmaya başlandı.

BOLU’YA 1 VİDANJÖR VE 370 ADET ÇÖP KONTEYNIRI

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü,, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür ederek; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızla yapmış olduğumuz görüşme sonucu özellikle köylerimizde ve tabii ilimizin her noktasında hizmet verecek olan son model bir vidanjör ve 370 adet çöp konteynırı İl Özel İdaresi'ne teslim edildi. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

“BOLUMUZA HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ise; “Son model bir vidanjör ve 370 adet çöp konteynırı İl Özel İdaremize teslim edildi. Köylerimizde ve ilimizin her noktasında kullanılmak üzere ihtiyaç olan vidanjör ve konteynırların İlimize kazandırılmasını sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a teşekkür ediyorum. Bolumuza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim