Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında, geçtiğimiz hafta sonu “İl Pandemi Kurulu”, “İl İdare Kurulu” ve “Koronavirüsle Mücadele Koordinasyon” toplantısı gerçekleştirildi. 81 ille eş zamanlı olarak gerçekleştirilen toplantılarda, koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla il genelinde alınan tedbirlerin etkileri değerlendirilip bundan sonraki süreçte alınması gereken yeni tedbirler görüşüldü. 

Haber: Aslı Akış

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının Türkiye'de de etkili olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda oluşturulan “İl Pandemi Kurulu” Bolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında toplandı.

Toplantıda ilimizde alınacak ilave önlemler ile ilerleyen süreçte takip edilecek uygulamalar değerlendirildi.

Valilik Abant Toplantı salonunda Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda,  Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman,  İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, Vali yardımcıları ile Sağlık İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım ve Orman İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, 112 Müdürü, AFAD Müdürü ve Aile ve Çalışma Sosyal Hizmet İl Müdürleri hazır bulundu.

Bolu Valiliği toplantıların ardından Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak;

“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile koronavirüsle mücadele için oluşturulan “Pandemi Kurulu” Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplandı. Toplantıda ilimizde alınacak ilave önlemler ile ilerleyen süreçte takip edilecek uygulamalar değerlendirildi.

İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile yurt genelinde eş zamanlı olarak planlanan İl İdare Kurulu Toplantısı, Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Koronavirüs ile mücadele konusundaki gelişmeler, alınan ve alınacak önlemler ile yapılan çalışmalar görüşüldü.

Valimiz Ahmet Ümit başkanlığında Koronavirüsle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Cumhurbaşkanlığımız ve ilgili Bakanlıklarımız tarafından alınan Koronavirüs tedbirlerinin il genelinde koordineli ve titiz bir şekilde uygulanması için yapılan çalışmalar görüşüldü” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim