AK Parti Kıbrıscık Gençlik Kolları, Kıbrıscık Belediyesi ile sosyal medya üzerinden karşı karşıya geldi.  AK Parti Kıbrıscık Gençlik Kolları, belediyenin yolu bozuk yerleri yapmadığına işaret etti,  Kıbrıscık Belediyesi ise alanın kendi sorumluluklarında olmadığını belirterek cevap verdi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

AK Parti Kıbrıscık Gençlik Kolları, Kıbrıscık Belediyesinin bozuk yolları yapmadığını iddia etti. Kıbrıscık Belediyesi ise yapılması gereken alanın mücavir alanı dışında olduğuna vurgu yaptı. Gençlik Kolları, yolun İlçe Özel İdare olarak yapıldığını söyleyerek siyasilere teşekkür etti. Bunun üzerine Kıbrıscık Belediyesi “yolu sanki bir kamu birimi değil de siyasi parti örgütü yapmış gibi gösteriyorlar” diyerek algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekti.

“İLÇE ÖZEL İDARE OLARAK YAMA YAPTIK”

İlk olarak AK Parti Kıbrıscık Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kıbrıscık Belediyemizin yoğun iş temposundan dolayı vakit ayıramadığı bozuk İlçe yollarımızı İlçe Özel İdare olarak yama yaptık. Emeği geçen sayın Kaymakamımıza, İlçe Başkanımıza, İl Genel meclis üyemize ve İlçe Özel idaresine teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımın akabinde Kıbrıscık Belediyesi de sosyal medya üzerinden birbirlerine atıfta bulunarak AK Parti Kıbrıscık Gençlik Kollarına yüklendi.

“RESMİYETTE BİZE AİT DEĞİL”

Kıbrıscık Belediyesi algı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyerek, “İlçemiz adına utanç duyuyoruz. Siyasi olmayan bir kurum siyasetle uğraşır olmuş, siyaset peşinde gezer olmuş. Şaşırdık mı? Şaşırmadık tabiki de ama arkadaş sanırım bilgisi olmadan yazmış ya da bilinçsizce, siyaset olsun diye yazmış. İlçemizin Belediye mücavir alanlarının dışında kalan Beypazarı Karayollarına ait bir yol için sanki Belediye yapmakla sorumluymuş da yapmamışız, sanki asfalt yama malzemesi köy yollarında kullanılmak için bizlere geliyor da biz elimizdeki malzemeyi kullanmamışız gibi algı yaratılmaya çalışılsa da resmiyette bize ait olmayan bir yol için araya bir de o kadar siyasetçi sokarak ve bunu sanki bir kamu birimi değil de siyasi parti örgütü yapmışçasına, çukurları doldurup kendi görevlerini yerine getirdikleri için asıl biz teşekkür ederiz.” sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim