Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), “İŞKUR'un evde paketleme işi bulma konusunda aracılık ettiği” yönündeki iddiaların dikkate alınmaması istedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bazı internet sitelerinde sosyal medya hesaplarında, asılsız paylaşımlar yapıldığı gerekçesiyle Bolu İŞKUR tarafından yazılı açıklama yapıldı. Evde paketleme işiyle ilgili asılsız paylaşımların yapıldığı belirten açıklamada, “Son dönemlerde çeşitli internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında İŞKUR'un evde paketleme işi bulma konusunda aracılık ettiği, işe yerleştirilen vatandaşların sigortalarının da İŞKUR tarafından yapıldığı konusunda çeşitli paylaşımlar yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

“SİSTEM ÜZERİNDEN GÖREBİLİRLER”

Konuyla ilgili paylaşımlara itibar edilmemesi istenilen açıklamada, “Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bu bağlamda bir istihdama aracılık etmediğinden vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için web sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara itibar etmemeleri, İlimizde iş talebi olan vatandaşlarımız işverenlerimizin güncel listesini Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü şahsen ziyaret ederek ve internet sayfasından kullanıcı adı ve şifrelerini girerek sistem üzerinden görebilirler” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim