Fuat Çapa’nın son meyvesi Furkan Demir oldu. Demir, Manisaspor karşısında 73’üncü dakikadan sonra ilk defa  A takım formasını giymeye hak kazandı.

Lig de hem hedef takım olan yönünde mücadele eden hem de alt yapıdan oyuncuları kadroya monte etmeye çalışan Fuat Çapa, bir gözünü de alt yapıya çevirmişti. Çapa, bu sezon kupa maçlarında U19 takımından aldığı oyuncularla dikkat çekmişti.

İlk olarak Burak Asan’ı kadroya monte eden Çapa, Burak Asan’a da  zaman zaman Lig maçlarında şans vermişti. Deneyimli teknik adam, Manisaspor maçında ise 3 hafta önce antrenmanlara aldığı ve oyun bilgisini beğendiği 98 doğumlu Furkan Demir’i profesyonel sözleşme imzalaması için yönetime rapor vermişti.

Genç oyuncuya güvendiğini gösteren Fuat Çapa, Furkan Demir’i Manisaspor karşısında 73’üncü dakikada oyuna dahil ederek bir genci daha Boluspor’a takımına kazandırmış oldu. Manisaspor karşısında ilk olarak Burak Asan’ı sahaya süren Çapa, daha sonrada Furkan Demir’e şans vererek iki oyuncuyu aynı anda oynattı. Her iki oyuncu Burak ve Furkan hocaları Fuat Çapa’dan aldığı şansı iyi değerlendirirken Boluspor taraftarı da iki oyuncunun mücadelesinden dolayı, gençleri alkış yağmuruna tuttu.

 

Editör: TE Bilisim