Ahmet Yılmaz, Bolu İyi Parti Merkez İlçe Kurucu Başkanı olarak atandı. Yılmaz, yönetim kurulu listesini oluşturarak hayırlı olmasını diledi.

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada; “Bolu İyi Parti Merkez İlçe Kurucu Başkanı olarak atanmam sonucu yaptığımız teşkilatlanma çalışmalarında Bolu’ya ve partimize hizmete hazır, dinamik ve heyecanlı bir liste oluşturduk. Bolumuza ve partimize değer katacak Bolu İyi Parti Merkez İlçe Yöneticilerimizi sizlere tanıtıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Çok kıymetli yönetici arkadaşlarımızın ülkemize, Bolumuza ve partimize hayırlar getirmesi temennisiyle yönetim kadromuzu açıklıyoruz. Kutlu iktidar yolculuğumuzda Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Bolu Merkez İlçe yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Ahmet Yılmaz, Nizamettin Gençler, Muammer Düğmeoğlu, Ayhan Eroğlu, Emrullah Batar, Anıl Aracı, Murat Güler, Emine Dere, Erdal Akalın, Hüseyin Cahit Özkalem, Sedat Gürbüz, Nizamettin AydemirYıldırım Akbulut, Recep Yıldız, Ertürk Gök, Hatice Özsakallıoğlu, Asiye Sarıhüseyinoğlu, Nezahat Özer, Suat Yerlikaya, Aynur Kalaycı, Gülsen Cebe, Rabia Rüzgar, Nurhan Körpe, Abdürrahim Akdaş, Orhan Kara, Erkan Tokbağ, Mevlüt Yılmaz, Cemal Gülderen, Kemal Baş, Mehmet Yılmaz, Sebahattin Uluer, Ahmet Parmaksız, Semiha Can.

Editör: TE Bilisim