Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası Protokolü İmzalandı.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, hayırsever iş insanları Deniz ve Fatih Yamaner çifti katıldı.

İlimizde Valiliğimiz İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 24 saat esasıyla 8 istasyon ile kesintisiz bir şekilde hizmet veren 112 Acil Sağlık Hizmetleri Fatih- Deniz Yamaner çiftinin katkılarıyla daha da güçlenecek.

Bolu Merkez İlçe Alpağutbey Mahallesi’nde Fay Yamaner Kuyumculuk sahibi hayırsever Fatih-Deniz Yamaner’in komple bina yapımı desteğiyle içerisinde 2 istasyon barındıracak olan Bolu 8 no’lu Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile acil hizmet ağımız toplamda İl Merkezinde 10, ilimiz genelinde 26 istasyona çıkarılarak hizmet verecek.

“BİZİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA OLACAK”

Protokol imza töreninde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile ilgili bilgiler veren Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Bugün burada hayırlı bir işe imza atmak için bir araya geldik. Bizim için gerçekten çok önemli bir çalışma olacak. Valiliğimizin koordinesinde, İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’un marifeti ve hayırsever iş insanları Deniz Hanım ve Fatih Bey’in katkılarıyla yapılacak 112 İstasyonu ilimizdeki acil sağlık hizmetlerinin daha da üst seviyeye çıkarılmasını ve geniş bir yerleşim ağına hizmet ederek acil durumlarda daha hızlı müdahale imkanı sağlayacaktır.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın ilimize verdikleri destekler ve hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla Bolu’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da potansiyelimizi her geçen gün artırarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çok daha modern şartlarda bölge halkına hizmet sunacak olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun İlimize ve Bolulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İZZET BAYSAL’IN İZİNDEN GİTME GAYRETİNDEYİZ”

Protokol töreninde duygularını ifade eden hayırsever Fatih Yamaner; “Ben ve eşim Bolu’da doğduk, büyüdük. Hayat felsefemizde de insanlara, ilimize fayda sağlayacak işler yapmak var. İlimizin en büyük hayırseveri İzzet Baysal’ın izinden gitme gayretindeyiz. İnşallah sizinle birlikte daha nice güzel işlere imza atarız. Devletimizin yatırımları yanında ufak bir katkı sunmak istedik. Bizleri onurlandırdığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasının protokolü taraflarca imzalandı. Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ismi ile hizmete açılacak olan binanın kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulması planlanıyor.

Editör: TE Bilisim