AK Parti 1'nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, Kıbrıscık ilçesini ziyaret etti. Coşkunyürek, vatandaş tarafından sevgiyle karşılandı.

Haber: Mehmet Şah Elkatmış

AK Parti 1'nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkez ve ilçelerde gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kıbrıscık'ta vatandaşla buluşan Coşkunyürek yoğun ilgi gördü.

Milletvekilliği döneminde Kıbrıscık'a önemli hizmetleri bulunan Coşkunyürek vatandaş tarafından sevgiyle karşılandı. İlçede işyeri ve pazaryerini gezen Coşkunyürek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Coşkunyürek'i yeniden karşılarında gören yaşlı teyze ve amcalar Coşkunyürek'in boynuna sarıldı. İlçenin tek kadın muhtarı olan Emine Mercan'ı işyerinde ziyaret eden Coşkunyürek destek istedi. Emine Muhtar “Sonuna kadar AK Parti’nin yanındayım” dedi.

“KIBRISCIK'IN EVLADIYIM”                                             

Gerçekleştirilen ilçe ziyareti sonrası değerlendirme yapan Coşkunyürek, ilçe halkının ilgisinden ve sevgisinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Anadolu insanımız kadim ve yüksek ferasete sahip bir millet. Kıbrıscık ilçemizde Anadolu insanımızın tüm özelliklerini taşıyor. Ahde vefanın ne kadar değerli olduğunu Kıbrıscık ilçemizi ziyaret ettiğimde tekrar çok net bir şekilde gördüm ve anladım. Daha önce vekilliğim dönemimde şirin ilçemize çok hizmet götürmüştük, Kıbrıscıklı hemşehrilerimiz bu kazanımları ve evlatlarını unutmamışlar. İnşallah yeni dönemde ilçemize ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah önce genelde sonra da yerelde ilçemizi hak ettiği yönetim anlayışına yeniden kavuşturacağız ”değerlendirmesinde bulundu.